Tuotteet

Tuotevalikoimasta löydät sopivat tuotteet eri hiuslaaduille ja hiuspohjan ongelmiin.

 

EKOPHARMA on kotimaisista marjoista ja kasviuutteista valmistettu luonnonkosmeiikkasarja. Tuotteille on myönnetty FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, avainlipputunnus sekä Leaping Bunny-tunnus.

 

BTB13 hiustenhoitotuotteet vastaavat kattavasti hiusten- ja hiuspohjanhoidon haasteisiin. Kaikissa hiustuotteissa on patentoitua BTB13™-yhdistettä, jonka ainutlaatuinen teho hoitaa ja tasapainottaa hiuspohjaa sekä tukee luonnollista hiustenkasvua. Sarjasta löydät shampoon, hoitotuotteet ja hiusvedet hiuspohjan ongelmiin.

 

HÅROLOGI hiustuotteet on valmistettu raaka-aineista jotka hoitavat hiuksia ja hiuspohjaa ja rasittavat mahdollisimman vähän ympäristöä. Osa tuotteista on Tanskan ”positiivisuuslistalla”  ja on saanut sigNATURE merkinnän.

 

OWAY hiustenhoitosarja mikä käyttää öljyjä, kosteuttajia, puhtaita mikronisoituja kasveja, jotka on saatu biodynaamisella viljelyllä Ortofficina-maatilalta. Nämä puhtaat ja vaikuttavat aktiiviset aineet auttavat puhdistamaan ja tasapainottamaan hiuksiasi ja hiuspohjaasi. Sarjasta löydät shampoot ja hoitotuotteet erilaisille hiuslaaduille ja hiuspohjan ongelmiin.

 

MILK_SHAKE on Italialainen hiustenhoitosarja, jonka tuoksut saavat veden kielelle.Se saa inspiraationsa luonnosta ja käyttää tehohoitotuotteissaan hyväkseen maito-ja hedelmäproteiineja.

 

VITALITY´S tuotteissa käytetään raaka-aineita jotka ovat dermatologisesti ja kliinisesti tutkittuja. Tuotesarjasta löydät tuotteet erilaisten hiuspohja ongelmien hoitoon.

 

BIOSILK / CHI CHI on kationinen, kosteuttava hoitosarja, jossa tuotteet myös suojaavat hiusta lämpöä käytettäviltä laitteilta. Biosilk on silkkiä sisältävä hiustenhoitosarja joka kosteuttaa, uudelleenrakentaa ja lisää hiusten kiiltoa.

 

 

 

 

 

 

Näytetään tulokset 1–16 / 67